Mat-evenemang

Upptaget

24 september

Kulturhuset Stadsteatern

Musikalisk kabaré om två kulturarbetare som tvingas byta karriärbana och hamnar i det smutsigaste av rum – en offentlig toalett. Långt ifrån kulturens finrum håller de drömmarna vid liv bland trängande behov, grusade förhoppningar, doften av rökelse, nybakat och klorin. Missa inte detta kollage av humoristiska berättelser framförda med kropp, sång och musik innan de sköljs bort med avloppsvattnet!

Niklas Löjdmark Chressman är musikalartist och manusförfattare. Gjorde musikaldebut 2001 i RENT på Göta Lejon och har därefter medverkat i en stor mängd produktioner nyligen i Så som i himmelen på Malmö Opera. Han spelade Olle i Artisterian STHLMs version av Min vän fascisten och sjöng rollen som Molokov i Konsertversionen av Chess på Malmö Live. Upptaget är Niklas tredje musikdramatiska pjäs som gästspelar på Soppteaterns scen, han har tidigare framfört monologerna Nathanael 2015 i regi av AnnaKarin Hirdwall och senast I väntan på mod 2023. 

Agnes Grahn är en sångerska och musiker från Hönö utanför Göteborg. Du har bland annat kunnat höra henne i Stadsteaterns föreställning Alltid vara vi, Dramatens uppsättning av Tolvskillingsoperan och Henrik Dorsins föreställning Näktergalen från Holavedsvägen. Hon har också turnerat med artister som Benjamin Ingrosso, Peter Jöback och Sanna Nielsen. En av Agnes styrkor är att hon behärskar många olika instrument, men du ser henne oftast med trumpeten eller vid en mikrofon. Agnes har en konstnärlig kandidatexamen i musik- och medieproduktion vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Medverkande och produktion
Idé och manus: Niklas Löjdmark Chressman
Musik: Niklas Löjdmark Chressman och Agnes Grahn
Medverkande: Niklas Löjdmark Chressman och Agnes Grahn
Foto: Annika Berglund

När

24 september

Pris

280 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.

Allt som händer – Kulturhuset Stadsteatern

Spana in Welmas olika guider

Annonser: