Konsert

Lux Mundi

31 augusti

Kulturhuset Stadsteatern

Med recitation, kör, musiker, solister och ljus lyfts människans fria vilja och möjligheten att välja ljus i stället för mörker, med förhoppning om att sprida hopp till dem som kommer för att lyssna.

Gustaf Norén kommer från Borlänge och är sångare, låtskrivare och före detta frontfigur och grundare av pop- och rockbandet Mando Diao. Sedan 2019 skriver Gustaf musik tillsammans med sin bror, Viktor Norén, något som bland annat resulterat i två album och deras gemensamma tv-program ”Bröderna Noréns underbara resa” och medverkan i “Så mycket bättre” 2021. Gustaf har sedan start varit en del av föreställningen LUX MUNDI och 2022 medverkade Lux Mundi Singers under Bröderna Noréns vårkonsert på Cirkus i Stockholm.

Gospelverkstaden Dalarna är en ideell förening som vill fungera som en plattform för utveckling av gospelmusik i Dalarna. Föreningen består av personer som själva är engagerade i gospelmusik eller vill stötta arbetet med att sprida gospelmusiken. LUX MUNDI är en föreställning skapad av Gospelverkstaden Dalarna och framfördes för första gången i oktober 2019.

När

31 augusti kl 19

Pris

295 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.

Allt som händer – Kulturhuset Stadsteatern

Spana in Welmas olika guider

Annonser: