Gratis

Konsert

Open Stage – Stockholm Gospelkör Festiva

31 augusti

Kulturhuset Stadsteatern

I över 35 år har Stockholm Gospelkör Festival samlat sångare, körledare och musiker från hela Sverige och Europa och arrangerat konserter runt om i centrala Stockholm. I augusti ser vi fram emot att få samlas igen och bjuda in till konserter med fokus på glädje, gemenskap, hopp och framtidstro. 

Om arrangören – Svenska Gospelverkstaden
Svenska Gospelverkstaden är en ideell förening med syfte att förankra gospelmusiken i Sverige och vara en mötesplats för körledare och körsångare över hela landet. Gospelverkstaden värnar om gospelmusikens historiska berättelse och vill med gospelmusiken som verktyg vara en god kraft i samhället. 

Stockholm Gospelkör Festival
I över 35 år har Stockholm Gospelkör Festival samlat sångare, körledare och musiker från hela Sverige och Europa. Fokus har alltid legat på att inspirera deltagarna och att arrangera konserter runt om i centrala Stockholm. Detta för att så många som möjligt ska få chans att möta gospelmusiken och den glädje och gemenskap som den bär med sig. Sedan festivalen startade 1988 har en gästande amerikansk gospelkör haft en central roll och 2024 medverkar International Peace Troupe tillsammans med deras körledare Cinque Cullar.

När

31 augusti kl 16.30

Pris

Fri entré

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.

Allt som händer – Kulturhuset Stadsteatern

Spana in Welmas olika guider

Annonser: