Klassiskt

Hysch – en osannolik konsert

15 juni

Konserthuset Stockholm

Det är på sätt och vis konserthuschef Stefan Forsberg som har skapat den här konserten med Kungliga Filharmonikerna och gästartister – men han vet ingenting om den.

En hemlig konsert alltså, smått osannolik till sitt innehåll. Efter 21 år som konserthuschef går Stefan Forsberg i pension. Det uppmärksammas med en konsert som vi tyvärr inte kan säga så mycket om. Det är hysch och hyss som gäller när en omtyckt konserthuschef avtackas i stor stil med musik. 

Låt dig överraskas, precis som Stefan själv. Vi kan berätta att chefdirigent Ryan Bancroft leder Kungliga Filharmonikerna, och att den som finurligt lotsar genom musik och upptåg är skådespelaren Andreas T Olsson. Det blir ett tiotal gästartister från svenskt och internationellt håll, sångare och instrumentalister. Det blir klassiskt, ett och annat jazzigt nummer, några somriga melodier – och en del som är svårare att definiera.

Mycket längre än så kommer vi inte nu, för den osannolika konserten blir sannolik och verklig först klockan 16.00 den 15 juni. Följ med på ett konsertäventyr kantat av överraskningar, skratt och lite vemod.

När

15 juni

Pris

395-495 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbana:
Linje 17, 18 eller 19. Hållplats Hötorget, uppgång Konserthuset.

Buss:
Buss 1, hållplats Hötorget.
Buss 57, hållplats Hötorget.

Allt som händer – Konserthuset Stockholm

Spana in Welmas olika guider

Annonser: