Kuckel av Alexander Ekman

Orionteatern

Senast uppdaterad 2020-03-20

Beskrivning
Orionteatern har beslutat att ställa in alla föreställningar fram till den 31:a mars samt att pausa försäljningen till våra evenemang i april i väntan på vidare besked.

Alexander Ekman är känd för sina stora, visuella och folkrika uppsättningar på de stora operahusen runt om i världen. När han nu intar Orionteaterns råa scenrum, är det med en lust att experimentera och utvecklas. Med en handfull utvalda dansare, både svenska och internationella, utforskar han ämnet manipulation i ett nytt verk skapat exklusivt för Orionteatern.

I Alexander Ekmans Kuckel finns det en dubbelbotten där varje enskild situation kan vara ett kuckel. Men det är även något större där publiken får möjlighet att vara med i en värld där det inte finns några gränser för vad som kan ske.

Vad gör vi egentligen emot vår vilja? Vad sker utan att vi ser och förstår? Är vi kucklade nu? 

HITTA HIT

Tunnelbana:
Skanstull. Promenera sedan Ringvägen österut och sväng höger vid Katarina Bangata. 

Buss:
Bussarna 59 och 76 har hållplatser snett över gatan från Orionteatern. Hållplatsens namn är Ljusterögatan. Buss 3 stannar vid hörnet Ringvägen/Katarina Bangata cirka 350 meter från teatern, hållplats Gotlandsgatan.
Tider

När: pågår t.o.m. 12 april.

Kostnad

Pris: vuxen 420 kr, pensionär 380 kr, student 280 kr, upp till 25 år 280 kr. Rullstolsplats bokas via mail till info@orionteatern.se.

Info
Karta

VECKANS UTVALDA HEMMATIPS!