Stand up

Ronny Chieng

Ronny Chieng är en mångsidig standupkomiker och skådespelare, född i Malaysia och uppvuxen i både USA och Singapore. Efter att ha utbildat sig vid University of Melbourne började han sin karriär inom komedi i Melbourne 2009 och har sedan dess blivit en internationellt erkänd komiker. Han har turnerat världen över med sina standupkomedishower och har även medverkat i flera TV-produktioner i Australien. Ronny har även skapat och spelat huvudrollen i sin egen TV-serie. Han har vunnit flera priser för sina standupkomedishower och har även uppmärksammats för sina framträdanden på TV. Utöver sitt arbete som komiker har han även gjort succé i filmen ”Crazy Rich Asians” och släppt en hyllad stand-up special på Netflix.

När

29 augusti kl 19.30

Pris

Från 425 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Buss 67 går hela vägen till Skansen som är slutstation och där man hoppar av för att komma närmast Cirkus. Den går via Odenplan, Östra Station och Karlaplan. Spårvagn linje 7 går från T-centralen till Skansen.

Djurgårdsfärjan går från Slussen till Gröna Lund via Skeppsholmen. Från färjan får du en promenad på 5 min upp till Cirkus entré.

Spana in Welmas olika guider

Annonser: