Konsert

Pop & rock

Daniel Norgren

Musiken av Daniel Norgren speglar hans omgivning och förmåga att fånga intima ögonblick och känslor. Framträdanden som kännetecknas av en fängslande närvaro och liveutvecklingen av hans katalog av låtar.

Genom att följa sin magkänsla fortsätter Daniel Norgren att bygga en hängiven publik som resonerar med hans ärliga och introspektiva inställning till låtskrivande och framförande.

I nästan två decennier har Daniel Norgren arbetat självständigt och exklusivt genom Östra Frölunda-baserade Superpuma Records. Senast bidragit med all musik till filmen ”The Eight Mountains” från 2022. Baserad på romanen av Paolo Cognetti, berättar filmen historien om vänskap, kärlek och självupptäckt mitt i de italienska alpernas hisnande landskap.

Norgrens musikaliska bidrag till filmen bidrar till att skapa en stämningsfull och känslomässig bakgrund för narrativet. Att ta in världsomspännande framgångar och utmärkelser; vinnare av Crystal Pine Award för ’Bästa användning av musik’ vid International Sound & Film Music Awards och vinnare av bästa bild, bästa anpassade manus och bästa film vid Italiens 68:e David di Donatello Awards.

 

När

4 augusti kl 20

Pris

Från 435 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Buss 67 går hela vägen till Skansen som är slutstation och där man hoppar av för att komma närmast Cirkus. Den går via Odenplan, Östra Station och Karlaplan. Spårvagn linje 7 går från T-centralen till Skansen.

Djurgårdsfärjan går från Slussen till Gröna Lund via Skeppsholmen. Från färjan får du en promenad på 5 min upp till Cirkus entré.

Spana in Welmas olika guider

Annonser: