Dans

Konsert

Cirkus

Historiska Cirkus på Djurgården i Stockholm vill vara ett tillhåll för roligheter, samkväm och oliktänkande. Vår ambition är att skapa extraordinära, udda och oväntade upplevelser, oavsett om du kommer hit för en konsert, en middag eller bara en kopp kaffe. Vår restaurang är ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Hos oss ska du kunna känna dig som en del av vår gemenskap eller kunna vara i fred – ta med din förlängda familj eller komma själv. Hit kan du komma om du vill fly från verkligheten, uppleva något extra eller om du bara vill vara dig själv en stund.

Cirkus Venues består av Cirkus Arena & Restaurang, Hasselbacken, Backstage Hotel, Konsthallen, Pop Story samt Gasometer som öppnar i Norra Djurgårdsstaden 2026.

Cirkus Venues bidrar till att utveckla Djurgården som ett av världens viktigaste och mest hållbara turistmål med hjälp av en handfull av Stockholms mest välkända platser och nya varumärken. Genom att kurera mat, konst, design, boende och nöje skapar vi extraordinära upplevelser och en vibrerande atmosfär samt en one-stop-shop för såväl stadsresenärer som stockholmare.

När

Se respektive evenemang för tider

Pris

Se respektive evenemang för priser

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Buss 67 går hela vägen till Skansen som är slutstation och där man hoppar av för att komma närmast Cirkus. Den går via Odenplan, Östra Station och Karlaplan. Spårvagn linje 7 går från T-centralen till Skansen.

Djurgårdsfärjan går från Slussen till Gröna Lund via Skeppsholmen. Från färjan får du en promenad på 5 min upp till Cirkus entré.

Spana in Welmas olika guider

Annonser: