Konsert

Tony Ann

Tony Ann – en banbrytande pianovirtuos. Efter att ha sålt ut en fyra konserter lång residency på La 360 i Paris ger han sig nu ut på sin första världsturné, och det blir en konsert i Sverige – 28 oktober kommer Tony Ann till Stockholm för en konsert på Nya Cirkus.

Ann förkroppsligar en unik korsning av olika musikaliska epoker. Med sin förmåga att blanda gammalt och nytt skapar han storslagna ljudlandskap, som bryter ny mark inom såväl neoklassiskt och instrumentalt som inom populärmusiken.

Med över fem miljoner följare och hundra miljoner visningar har Ann bjudit in en ny generation till den neoklassiska världen, särskilt genom sin innovativa ”#playthatword”-serie. Hans verk, vilka han komponerar utifrån ord hans följare väljer, visar på en imponerande känslomässig bredd och teknisk skicklighet.

Under 2023 släppte Ann en EP-trilogi i samarbete med Decca Records France. Genom de 15 spåren har han där utforskat det mänskliga känslospektrat. Ann har även skrivit hits med The Chainsmokers och turnerat som deras keyboardist samt samarbetat med Don Diablo, Wrabel och L.Dre. I dessa samarbeten har han visat sin enorma känsla för allt från EDM och pop till lo-fi.

Nu ser Tony Ann fram emot att få dela sin genreöverskridande show med resten av världen under en turné som påbörjades i mars 2024.

När

28 oktober

Pris

Från 355 kr + avgifter

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Buss 67 går hela vägen till Skansen som är slutstation och där man hoppar av för att komma närmast Cirkus. Den går via Odenplan, Östra Station och Karlaplan. Spårvagn linje 7 går från T-centralen till Skansen.

Djurgårdsfärjan går från Slussen till Gröna Lund via Skeppsholmen. Från färjan får du en promenad på 5 min upp till Cirkus entré.

Spana in Welmas olika guider

Annonser: