Konsert

Jazz

Lucky Lo

Prisade och kritikerhyllade svenska Lucky Lo’s alt-pop sätter ljuset på livets mörka sidor och använder musiken som ett verktyg för att förvandla den dagliga existentiella kampen och oron till glädje och hopp. Lucky Lo är pseudonymen för multiinstrumentalisten och låtskrivaren Lo Ersare, ursprungligen från Umeå men sedan ett antal år bosatt i Köpenhamn där hon slagit ner som ett fyrverkeri i danskt musikliv.

Med bakgrund i folkmusiken och hemstaden Umeås punkscen hämtar Lucky även inspiration från impro, bulgarisk vokalmusik och sina många vistelser i Japan. Allt detta hörs i hennes musik som bär en lätt, svävande alt-pop med inslag av svärta och vemod.

Debutplattan Supercarry kom 2022 och hyllade uppföljaren The Big Feel.

I en tid där psykisk ohälsa beskrivs som en våra största folksjukdomar ser Lucky Lo musik som ett livsviktigt medel för att bearbeta de utmaningar vi står inför under hela livet. 

”Jag spelar musik för att koppla samman människor och jag sjunger för att uppmuntra till gemenskap. Jag tror på musikens och kärlekens förvandlande kraft”, säger hon.

Nu Fasching-premiär för denna oerhört spännande artist med en värld väntande för hennes fötter!
SHARING IS CARING

När

22 AUGUSTI 2024

Pris

220krt

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Fasching hittar du på Kungsgatan alldeles nära Cityterminalen/Centralen.

Spana in Welmas olika guider

Annonser: