LIVET SUGER

Playhouse Teater

Senast uppdaterad 2021-09-18

Beskrivning
Hjärtligt välkommen till en weekend på landet som landar i den stora frågan om huruvida man över huvud taget kan hoppas på kärleken eller om livet verkligen suger, och i så fall hela tiden eller bara då och då? 

Vi möter Vanja och hans brorsdotter Sonia som sköter om en gård någonstans pålandsbygden. Gården är inte deras utan ägs av Sonias frånvarande pappa, den pompöstintellektuelle Professorn och hans betydligt yngre och skitsnygga fru Ella. Ett plötsligt besök av det olyckliga paret tänder gnistor och river upp sår och ställer snart allas liv på ända. Såväl Vanja som hans bäste vän Dr Aster är svårt förälskade i Ella. Sonia är i sin tur förälskad i Dr Aster, Babs (en hyfsat harmonisk krukmakare) sörjer en förlorad kärlek och Knipan (vars identitet är oklar) är även hon hopplöst förälskad i Ella. Ella själv är urless på män som förälskar sig i henne men är icke desto mindre attraherad av Dr Aster.

Aaron Posner är en av USA's mest spelade dramatiker, och hans komedi Livet Suger (Life Sucks) gjorde stor succé i New York. Bengt Ohlsson översätter och Playhouse konstnärliga led

HITTA HIT

Tunnelbana:
Hötorget. Följ Olof Palmes gata till Drottninggatan. 
Kostnad

Pris från: 431 kr.

Info
Bra att veta
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • BarJa
  • KaféJa
Karta

REDAKTIONENS FAVORITER JUST NU