Utställning

Galleri Duerr

Senast uppdaterad 2019-02-11

Beskrivning
David Eisenhauer, arkitekt, flyttade hit 1969 och började experimentera med skulptur på ett sätt som återspeglar hans kärlek med geometri, alltid på utkik efter nya idéer och material att utforska.

Natalia Mikkola är inte intresserad av enkel dokumentation, utan strävar efter att skapa mystiska scener som suddar gränserna mellan den verkliga och den föreställda.

Serinyàs verk handlar om det osynliga och kraften av det som inte ses. I det här komplexa hide-and-seek spelet finns det ett transcendentalt ögonblick när en glitch avslöjar en ny verklighet och väcka frågor om uppfattning, sanning, mysterier, övertygelser och fotografins egen natur.

Matt Mileys arbete är en återspegling av hans sökande efter en högre medvetenhet och avbildar en osäkerhet – bilder av människor och djur i ett tillstånd att bli eller inte bli. 

Kapoths måleri är en motvikt till hans fotouppdrag som skildrar ett kontrollerat kaos. Eric Walls noggrant handskuren målningar undersöker materialets väsentlighet och utmanar våra förväntningar på vad en målning förväntas vara.

Paul Quant gärna förmedlar en reaktion. Nyfiken, perceptiv och utmanande, ifrågasätter han våra normer.

HITTA HIT

Tunnelbanan Karlaplan, promenera längs Karlavägen mot RadioHuset
Buss 4 till sluthållplatsen RadioHuset
Buss 76 till Berwaldhallen, ingång från Linnégatan
Buss 76 till Radiohuset, ingång från Karlavägen
Buss 69 till Berwaldhallen, ingång från Linnégatan
Tider

Se hemsidan för information och bokning.

Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • BarNej
  • KaféNej
Karta