Konsert

Pop & rock

Wilmer X

”Vad spelar det för roll att man gjorde det igår när man kan göra det lika bra en gång till?”  

Ett klassiskt citat från Nisse Hellberg, sångare och frontman i Wilmer X. Wilmer X firar under 2024 hela 46 år som band. Den 31 augusti går de upp på klassiska Mosebacketerrassens sommarscen och än en gång kommer Stockholms höjder eka av svängig rhythm & blues, skitig garagerock, rå blues och självhäftande poprefränger.  

Förvänta dig ett pärlband av pophits som ”Teknikens Under”, ”Hon är ihop med en insekt”, ”Om en hund mådde så här”, ”Vem får nu se alla tårar”, ”Jag är bara lycklig när jag dricker”, ”Nu eller nästa liv” och så vidare. Det kan också bli en del musikaliska överraskningar, en klassisk Wilmer X-natt helt enkelt! 

Om Wilmer X

Ren och oförfalskad kärlek till musiken har varit fundamentet för den grundmurade relationen mellan Wilmer och fansen. De som varit med sedan starten, de som hakade på lite senare och de som just upplevt det drastiskt höjda blodtryck som följer att höra ”Kör dej död” för första gången.

När

31 augusti kl 19.30

Pris

495 kr + serviceavgift

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1–3 på Södermalm i Stockholm.

Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång mot Götgatan. Gå sedan upp för Hökens gata. Du kan också ta buss 2, 3, 43, 53 och 55 till Slussen. Därifrån kan du ta trapporna eller hissen upp till Mosebacke torg.

Allt som händer – Södra Teatern

Spana in Welmas olika guider

Annonser: