Konsert

Pop & rock

Deportees

 Den flerfaldigt Grammis-vinnande trion Peder Stenberg (sång), Anders Stenberg (gitarr) och Thomas Hedlund (trummor) från Umeå gjorde entré på den svenska musikscenen 2003 och har aldrig dragit sig för att ta itu med de stora frågorna, inte sällan med en politisk udd. Med en av landets mest storslagna och känslostarka låtkataloger i ryggen har Deportees cementerat sig som en av Sveriges mest hyllade musikgrupper, och sedan debuten har bandet inte bara erövrat hjärtan med sin mångsidiga musik, utan även fått beröm för sina kraftfulla texter.

I höstas släppte bandet sitt sjunde och senaste album ”People Are A Foreign Country”. Skivan blev både Grammis- och P3 Guld-nominerad och är den första producerad av bandmedlemmarna själva. Med detta album återvänder trion till samspelet och den alldeles särskilda dynamik som uppstår när de spelar musik live tillsammans. Och i höst har du möjlighet att uppleva just precis detta då bandet intar scenen på Mosebacketerrassen den 4 september.

När

4 september kl 19.30

Pris

400 kr + serviceavgift

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1–3 på Södermalm i Stockholm.

Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång mot Götgatan. Gå sedan upp för Hökens gata. Du kan också ta buss 2, 3, 43, 53 och 55 till Slussen. Därifrån kan du ta trapporna eller hissen upp till Mosebacke torg.

Allt som händer – Södra Teatern

Spana in Welmas olika guider

Annonser: