Konsert

Pop & rock

Jill Johnson, Chris Kläfford & Tennessee Tears

Jill & The Johnsons är ett ösigt och sammansvetsat band med Jill Johnson i Spetsen. Efter flera bejublade spelningar under sommaren 2023 bjöds de in som husband till premiäravsnitten i årets säsong av På Spåret, där de gjorde succé med över 2 miljoner tittare. Bandets trio har landat Jill Johnson i ett nytt sound som blev en nytändning för dem alla och som fick Jill och musikerna att stå på tå inför varandra, improvisera utan gränser och skratt både på och av scenen. Göran Eriksson, Patrik Hjerling och Janne Robertsson, topptrion bakom Jill, och -”THE JOHNSONS” har tillsammans med Jill arrangerat nyskriven musik som vi får uppleva live på Mosebacketerrassen i sommar.

Att Sverige törstade efter country fanns det ingen tvekan om när Tennessee Tears och Chris Kläffords gemensamma höstturné ”Under One Roof” spelades inför utsålda hus. Showen, som innehåller låtar från akternas egna karriärer och en del gemensamma covers, har hyllats av fans och lämnat en mersmak av vad svensk country-pop har att erbjuda. I sommar blir det ytterligare fyra tillfällen att se Tennessee Tears och Chris Kläfford förena sina musikaliska stilar när de ger oss Under One Roof – Part Two, som tillsammans med Jill & The Johnsons besöker Mosebacketerrassen den 23 augusti.

När

23 augusti kl 19

Pris

650 kr + serviceavgift

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1–3 på Södermalm i Stockholm.

Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång mot Götgatan. Gå sedan upp för Hökens gata. Du kan också ta buss 2, 3, 43, 53 och 55 till Slussen. Därifrån kan du ta trapporna eller hissen upp till Mosebacke torg.

Allt som händer – Södra Teatern

Spana in Welmas olika guider

Annonser: