Konsert

Pop & rock

The Wannadies

The Wannadies är tillbaka och nu väntar en stor sommarturné med turnéfinal på klassiska Mosebacketerrassen. För det är det det handlar om, att möta publiken. Mer än att återförenas. Ett band som The Wannadies går nämligen inte att splittra hur som helst då de är lika mycket en familj som ett band. De senaste 20 åren har de mest varit det förstnämnda. Nu är det också ett band igen.

The Wannadies är den legendariska Skellefteå-gruppen som slog igenom på 90-talet som ett av de främsta namnen i den svenska indievågen. Med hits som ”My Hometown”, ”You and Me Song”, ”Shorty” och ”Hit” nådde bandet långt utanför Sveriges gränser och gjorde stor succé i både Storbritannien och Japan. Bandets mest igenkända låt är ”You and Me Song” som har förekommit på såväl soundtracket till Baz Luhrmanns Romeo + Juliet som i en rad reklamfilmer och hembygdshymnen ”My Hometown” har tidigare tolkats av bland annat Annika Norlin.

Under hösten 2023 medverkade frontpersonen Pär Wiksten från The Wannadies i TV4:s Så mycket bättre och svenska folket tog den charmiga och känslosamma sångaren till sina hjärtan.

När

7 september kl 19.30

Pris

495 kr + serviceavgift

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1–3 på Södermalm i Stockholm.

Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång mot Götgatan. Gå sedan upp för Hökens gata. Du kan också ta buss 2, 3, 43, 53 och 55 till Slussen. Därifrån kan du ta trapporna eller hissen upp till Mosebacke torg.

Allt som händer – Södra Teatern

Spana in Welmas olika guider

Annonser: