Saturday Night Fever – The Bee Gees smash hit musical

China Teatern

Senast uppdaterad 2021-09-09

Beskrivning
Den färgsprakande musikalen, med de många låtklassikerna, förflyttar dig tillbaka till 70-talets New York med dess glittrande heta discorytmer och partyliv.

Här finns fantastiska dansnummer där hitlåtarna  avlöser varandra - Staying Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, Tragedy, You Should Be Dancing, If I Can’t Have You, Jive Talkin’ och så vidare.  Här finns  givetvis också discokulan, de vita kläderna, höftvickandet och de utsvängda byxorna. Men det finns också plats för förortens hårda vardagsliv och den ständiga kampen för att överleva -åtminstone till nästa dag.

I spetsen för en stjärnspäckad och sällsynt hårdsvängande ensemble möter vi David Lindgren som Tony Manero, Andreas Lundstedt som discjockeyn Monty och i rollen som Tonys mamma och pappa ser ni Suzanne Reuter respektive Samuel Fröler. Den kvinnliga huvudrollen Stephanie Mangano spelas av Kristina Lindgren.

På scen ser ni dessutom Sveriges bästa dansare utvalda av Bounce-koreografen Jennie Widegren. För regi och svensk översättning står Anders Albien.

Allt är på plats när succémusikalen Saturday Night Fever kommer till China Teatern i en ny, påkostad svensk originalproduktion med stort fokus på kärleken till dansen.

HITTA HIT

Tunnelbana:
Kungsträdgården
Tider

När: 4 november-18 december, 6-29 januari 2022.

Kostnad

Pris: 295-1 295 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta