Marabouparken

Konsthallar

Senast uppdaterad 2020-09-02

Tider

Öppettider: ons–sön 12–17.

Beskrivning
Marabouparken konsthall, en plats för samtidskonst i en av Sveriges bäst bevarade funkisparker. 

Konsthallen och restaurangen har öppet, men med begränsade öppettider:  12–17, onsdag till söndag. Gratis entré.  Marabouparken följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande coronaviruset - för aktuell information se hemsidan.
 
Marabouparken konsthall förenar två parallella världar; parkens och konstens. I ett före detta kakaolaboratorium visas de samtida konstnärskap som reflekterar kring vad det är att vara människa idag.

Parken kring konsthallen är ett prisbelönt och uppskattat vattenhål med grönskande natur, en unik skulptursamling och en restaurang med en vacker utblick över parken. Konsthallen har även konstpedagogik för barn och ungdomar samt möteslokaler. Lunch och fika serveras i Restaurang Dolks kök.

HITTA HIT

Tunnelbana:
Från T-centralen, Blå linje mot Hjulsta, stig av i Sundbybergs Centrum, ta uppgång Sundbybergs station, Landsvägen. Gå till Marabouparken eller ta buss 512 mot Spånga station. Stig av vid station Marabouparken.

Pendeltåg:
Från Stockholm C, ta tåg 35 mot Kungsängen/Bålsta,
stig av på Sundbybergs station. Gå till Marabouparken eller ta buss 512 mot Spånga station. Stig av vid station Marabouparken.

Tvärbanan:
Från Alvik, ta tåg mot Solna centrum, stig av i Bällsta bro, gå Löfströms allé fram till Marabouparken.

Buss:
512 från Solna C mot Spånga station. Stig av vid
Marabouparken.

Bil:
Parkeringsplats med infart från Järnvägsgatan.
Begränsade parkeringsmöjligheter
längs med Löfströms allé.
Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
Karta

VECKANS UTVALDA KULTURMÅSTEN