Gratis

Konsert

Vegas i vitan

31 aug–1 sep

Parkteatern – en del av Kulturhuset Stadsteatern

The High Society med Karl Dyall, Joachim Bergström och Rennie Mirro är tillbaka i Vitabergsparken! Tillsammans med Blåsarsymfonikerna bjuder de på sin ljuvliga hyllning till tiden då de legendariska smörsångarna stod för underhållningen. En show i Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr’s anda.

Älskad show med tidlösa klassiker i svängigt storbandsformat med  stjärnartisterna Rennie Mirro, Karl Dyall och Joachim Bergström i trion The High Society. Med smoking, lackskor och en orkester i högform utlovas hits, magi och ett ös utan motstycke i Frank Sinatras Sammy Davis Jr’s anda under ledning av Joakim Hallin.

Om Blåsarsymfonikerna 
Blåsarsymfonikerna startade redan 1906 och är en orkester som är lika förtjust i klassisk och modern konstmusik och som rör sig fritt mellan olika musikaliska uttryck med blåsmusik som grund. Orkestern har gjort sig känd just för sin genrebredd, för en jämställd programläggning och för sitt arbete med att värna återväxten av blåsmusiker och blåsmusiken som konstart. En viktig del är även arbetet i Region Stockholm, både på skolor, äldreboenden och i kulturhus. Blåsarsymfonikerna har sedan 1 september 2023 sin hemvist i kulturkvarteren invid Dieselverkstan i Nacka och samarbetar med scener och konserthus runtom om i staden och landet. Innan dess var Musikaliska på Nybrokajen 11 deras hemmascen sedan 2011.

När

31 aug & 1 september kl 18 i Vitabergsparken

Pris

Gratis

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Titta här: https://kulturhusetstadsteatern.se/parkteatern/vara-spelplatser

Allt som händer – Parkteatern – en del av Kulturhuset Stadsteatern

Spana in Welmas olika guider

Annonser: