Teater

Slösa slösa

Vad händer om du stänger in en hacker, en influencer och en musikalartist i en rå lokal? Och vad gör de när krisen är ett faktum? Den nystartade teatergruppen Porslinsteatern bjuder på en rykande färsk sommaruppsättning mitt i Gustavsbergs hamn under juli månad.

Det blir, spänning, skratt och möjligen lite instängt när tre kvinnor träffas för första gången på en visning av en lokal i ett stormigt Gustavsberg. De har stött på varandra på nätet och träffas nu för att bygga upp en ny bas för deras företagsamhet. Vilka kriser som väntar dem på deras första visning kunde ingen ana eller förutspå.

Slösa Slösa är komedin som kommenterar samtiden, bjuder på härliga karaktärer och ställer sig på frågan – Hur hanterar vi egentligen en kris? Och kommer Moa, Elin och Sara att ta lokalen och göra den till sin?

Teatergruppen som kallar sig Porslinsteatern, har efter ett intensivt arbete under våren fått möjlighet att bygga upp en stor utescen med läktare vid Gustavsbergs hamn, bredvid tornhuset. Sommarteatern har premiär den 2 juli.

När

Spelas 2-17 juli

Pris

395kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Ta buss 474 mot Hemmesta/Mölnvik från Slussen och kliv av vid hållplats Vattenhjulet. 5 minuters promenad till teatern därifrån.