Stand up

Humorshow

Flippa inte här XL

Våren 2023 såg föreställningen “Flippa inte här” dagens ljus för första gången – två utsålda föreställningar som sedan växte och blev en succéartad, slutsåld turné. Nu lägger Filip Dikmen, Kaeli Abdi och massa hemliga gästartister ytterligare en växel och bjuder på ett uppgraderat avslut med extra allt den 25 maj på Cirkus i Stockholm. 

– Detta blir en kväll där vi firar kulturer på alla sätt. Det är show fullmatad med musik, populärkultur, spännande profiler och segment som vi sammanför en kväll eftersom vi har sett att det är vad vår publik efterfrågar. Vi är så sjukt glada och tacksamma efter att ha träffat många av er ute i landet under turnén och vi vill avsluta ”Flippa inte här” med flaggan i topp. Gör er redo, för att det är publiken som tillsammans med oss styr föreställningen till en otrolig fest, säger Filip Dikmen.  


Förbered er på en kväll där kulturer möts, hemliga gästartister dyker upp, mycket igenkänning och interaktion med publiken. Självklart blir det även allvarliga diskussioner, skratt, dans och musik. En fullmatad, uppgraderad och förlängd show – med extra allt.  

När

25 maj kl 21.00

Pris

395-1250 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Buss 67 går hela vägen till Skansen som är slutstation och där man hoppar av för att komma närmast Cirkus. Den går via Odenplan, Östra Station och Karlaplan. Spårvagn linje 7 går från T-centralen till Skansen.

Djurgårdsfärjan går från Slussen till Gröna Lund via Skeppsholmen. Från färjan får du en promenad på 5 min upp till Cirkus entré.

Spana in Welmas olika guider

Annonser: