Konsert

Jazz

Eric Gadd och Blacknuss

10 augusti

Djurönäset, Folkparken & Sjöboden

Eric Gadd och Blacknuss i Folkparken den 10 augusti 2024
I Folkparken på Djurönäset uppträder flera av Sveriges bästa artister varje sommar. Nu släpper Djurönäset ytterligare en artist – Eric Gadd + Blacknuss
Eric Gadd och Blacknuss drar ut på sin första gemensamma sommarturné, och den 10 augusti 2024 kommer dom till i Folkparken på Djurönäset. Det kommer att bli en oförglömlig upplevelse! Missa inte chansen att se dessa legendarer skapa magi tillsammans i bästa Skärgårdsmiljön

Eric Gadd har levererat klassiker som ”Bara himlen ser på” och ”Do You Believe in Me” sedan sin debut med albumet ”Hello!” 1987. Hans senaste album, ”Vykort från 2000-talet”, har hyllats för både nya låtar och gamla favoriter. Han har Grammisbelönats tre gånger och sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt.

Förutom kärleken till musiken så har Eric Gadd hittat hem i ett gastronomiskt intresse. Han har de senaste åren vunnit Mästerkocken VIP, lanserat sitt första vin och gett ut en kokbok tillsammans med Erik Videgård.
Blacknuss, med rötterna från jazzklubben Fasching i Stockholm, har varit en central del av den svenska klubbscenen sedan 1990-talet. Med en repertoar som spänner från jazz och funk till soul och R&B, fortsätter de att vara ett av Sveriges främsta liveband och är ständigt aktuella och populära, deras mest spelade låtar och hitar ”It Should Have Been. Bandet har funnits i 30 år. You”, ”Last Night A DJ Saved My Life” och ”Dinah.

Vi på Djurönset är stolta att presentera denna minst sagt svängiga kväll i Folkparken den med start kl 20.30. Efter konserten fortsätter festen med DJ för att hålla stämningen uppe för de som vill dansa vidare under kvällen. Så se till att du är där för att vara en del av denna fantastiska kväll!
Efter konserten kommer en DJ att hålla stämningen uppe för de som vill dansa vidare under kvällen. Så se till att du är där för att vara en del av denna fantastiska kväll!

Nu längtar man verkligen till sommaren!
 

Folkparken
Observera att det inte är tillåtet med paraplyer i vår Folkpark. Regnponchos kommer att finnas till försäljning.

 

PARKERING
Djurönäsets parkering är enbart till för hotellets övernattande gäster.
Vi rekommenderar att man tar sig med buss till konserten.

När

10 augusti 2024

Pris

495:- avgifter kan tillkomma

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Bilväg – väg 222 förbi Gustavsberg och Strömma, tar ca 43 minuter från Stockholm C. Vägbeskrivning hittar du här.

SL buss nr 433/434 går direkt från Slussen och stannar vid Djurönäset hållplats ca 100 meter från receptionen. Resan tar ca 55 minuter (vissa bussar går endast till Djuröbron, 10 min promenad till Djurönäset, kolla direkt med SL.se).

Allt som händer – Djurönäset, Folkparken & Sjöboden

Spana in Welmas olika guider

Annonser: