Konsert

Djurönäset, Folkparken & Sjöboden

Folkparken 
I Folkparken på Djurönäset uppträder flera av Sveriges bästa artister varje sommar. I Folkparken återskapas magin från förr med härlig stämning och en riktig nostalgitripp för alla som älskar Sveriges folkparker. 

Skärgårdskrogen Sjöboden
Skärgårdskrogen Sjöboden ligger perfekt belägen en kort promenad från Djurönäsets reception. Här sitter ni på bryggan med härlig utsikt över skärgård och båtliv. Mot kvällen har man bästa läge att njuta av kvällssolen, skulle dock vädret inte vara det bästa så finns vädersäkrat tak som rullas ut samt även nedrullbara fönsterväggar. Sjöboden har öppet från och med den 20 juni på tisdag-söndag. Tisdagar & torsdagar är det grillkväll med livemusik och utvalda fredagar har är det liveevent. 

Vi rekommenderar bordsbokning i förväg. Bordsbokning sker enklast och bäst online via hemsidan. Du får sedan en bekräftelse på din bordsbokning till din mailadress.

När

Se respektive evenemang

Pris

Se respektive evenemang

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Bilväg – väg 222 förbi Gustavsberg och Strömma, tar ca 43 minuter från Stockholm C. Vägbeskrivning hittar du här.

SL buss nr 433/434 går direkt från Slussen och stannar vid Djurönäset hållplats ca 100 meter från receptionen. Resan tar ca 55 minuter (vissa bussar går endast till Djuröbron, 10 min promenad till Djurönäset, kolla direkt med SL.se).

Spana in Welmas olika guider

Annonser: