Museum

Tekniska museet

Tekniska museet är ett science center och Sveriges tekniska museum. Här kan barn och vuxna tillsammans utforska och upptäcka hur allting egentligen hänger ihop – en spännande resa från industrins barndom till framtidens storslagna visioner. Vi gör världen mer begriplig genom att spegla teknik i samtiden, med historien som utgångspunkt och framtiden runt hörnet. 

Utforska utställningar med kluriga utmaningar och inspirerande fakta och experimentera dig till nya smarta idéer. Måla med ögonen, forma virtuella skulpturer eller skapa musik med ren tankekraft. Kliv in i en värld av dataspel där nostalgi, spelglädje och avancerad digital teknik möts.  

I museirestaurangen står hållbarhet, innovation och framtid i fokus. I köket pågår ständiga experiment med nya metoder och användningsområden för att ta vara på hela grönsaken. Det som inte går att ta hand om åker ner i mullmaskinen och blir till näring för nya grönsaker i våra egna odlingar. Restaurangen håller öppet till stängning varje dag så här kan ni även avsluta dagen med middag eller ta en AW.

När

Alla dagar 10-22

Pris

Vuxna 160-170 kr, barn 7–19 år 160-170 kr, barn 0–6 år gratis.

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Buss 69 till Museiparken.

Spana in Welmas olika guider

Annonser: