Museum

Naturhistoriska riksmuseet

På grund av undersökning och åtgärder av en del av innertaken i museets huvudbyggnad kommer museet att vara stängt tills vidare. För mer information – besök www.nrm.se. 

********************************************************************

Här kan du möta gigantiska dinosaurier, testa dina sinnen och uppleva djur och växter från hela världen. Fascineras av glittrande stenar från jordens inre och se långväga meteoriter. Stilla din nyfikenhet bland våra många utställningar och upptäck jorden på riktigt, under ett och samma tak.

På Naturhistoriska riksmuseet ligger även Cosmonova som visar filmer i världens största filmformat. Under den enorma kupolen på 760 kvadratmeter tas du med till fascinerande platser på jorden och ända ut i yttre rymden.

Upplev Naturhistoriska riksmuseets utställningar med självrättande tipspromenader! Ingen nedladdning behövs, fritt wifi finns i hela museet. Vid ingången till en utställning som har självrättande tipspromenad finns en QR-kod som leder direkt till tipspromenaden. Sikta med telefonens kamera på QR-koden och tryck på länken som kommer upp.

När

Tis–fre 11–17, lör–sön 10–18.

Pris

Vuxna 140 kr
Pensionär/Student 100 kr
Barn t.o.m 18 år fri entré
Fri entré till alla besökare utvalda söndagar: 12 feb, 12 mars, 23 apr, 28 maj

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbana: Universitetet
Buss: 50 eller 540

Annonser: