Konsert

Pop & rock

Thomas Stenström

Thomas Stenström är tveklöst en av landets mest älskade artister som under en lång tid har försett Sverige med tidlösa låtar att förälska sig i. Han har sedan genombrottet med singeln ”Slå mig hårt i ansiktet” inte haft en tanke på att stanna av; han har flerfaldigt Grammis- och P3 guld-nominerad, han har gjort mängder av utsålda turnéer och hans musik har streamats i miljoner och gått varm på svensk radio.

Thomas Stenström har under ett decennium försett oss med stora hits och har blivit både niofaldigt Grammis- och sexfaldigt P3 guld-nominerad. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av tokhyllade tolkningar i ”Så mycket bättre. 2022 blev ett minst sagt ett rekordartat år för Thomas Stenström med fullsatta arenaspelningar på Avicii Arena och Scandinavium, en sommarturné med 25 stopp följt av höstens och vinterns Dreamer Tour. Under samma år släppte han flera singlar som nådde topplistorna och som i typisk Stenström-anda gick att sjunga med till under sena nätter.

I sommar fortsätter han med sin turné ”Superlativ Tour” och vi är mycket stolta över att ett av stoppen blir hos oss på Gröna Lund – då han också avslutar vår konsertsommar 2024. Den 13 september kl 20.00 kommer Thomas Stenström tillbaka till Gröna Lunds Stora Scen och vi ser fram emot en kväll av musikalisk magi. 
 
 

När

13 september

Pris

Inräde 100 kr
Gröna kortet (alla sommarkonserter) 395 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Buss 67 från Karlaplan eller spårvagn nr 7 från T-Centralen kommer du ända fram till Gröna Lund.

Det går också bra att ta T-banans röda linje till Karlaplan och promenera därifrån. Promenaden tar ca 20 minuter.

Spana in Welmas olika guider

Annonser: