Konsert

Carola

Carola har med sin kraftfulla röst och karismatiska scennärvaro under åren lockat en hängiven publik till sina konserter. Med en imponerande karriär som sträcker sig över fyra decennier har Carola etablerat sig som en av Sveriges mest älskade artister.


Carola har förmåga att skapa en magisk atmosfär på scenen, och hennes genuina passion för musiken gör varje konsert till en minnesvärd upplevelse. I maj drog hon ut på en omfattande sommarturné i popens tecken där hon bjuder publiken på sin största hits. Vi är stolta över att ett av de över trettio stoppen blir hos oss; den 22 augusti kl. 20.00 kliver Carola återigen ut på Gröna Lunds Stora Scen. 

Efter succéåret 2023, när Carola firade 40 år sedan genombrottet med “Främling”, är hon i ett läge i karriären som ingen annan artist som slog igenom under samma period kan jämföra sig med. Hon hörs både på topplistorna och har fans som spänner över generationer – hon kan stå på scener som riktar sig både till yngre och mognare målgrupper. Genom årens lopp har hennes konserter blivit efterlängtade händelser för både trogna fans och nya beundrare. Med en repertoar som sträcker sig över olika genrer, från pop till gospel, lyckas Carola alltid beröra och inspirera sin publik med sina gripande tolkningar och starka känslor. Den 22 augusti kl. 20.00 välkomnar vi Carola tillbaka till Gröna Lunds Stora Scen. 

När

22 augusti

Pris

Entré 100 kr
Gröna kortet (entré till alla sommarens konserter) 395 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Buss 67 från Karlaplan eller spårvagn nr 7 från T-Centralen kommer du ända fram till Gröna Lund.

Det går också bra att ta T-banans röda linje till Karlaplan och promenera därifrån. Promenaden tar ca 20 minuter.

Spana in Welmas olika guider

Annonser: