Konsthall

Elvis Week hos Ekermanska 2024

13 augusti

Ekermanska Malmgården

Uppsalas främsta Elvis-ambassadör Kent Wennman stod för en av Uppsalas största sommarevenemang mellan 2002-2022 med sin mycket populära ”Elvis i Parksnäckan”.

2023 bestämde sig han och bandet att istället ge sig ut på turné med hela åtta konserter under en sk Elvis Week. Det blev också en av Ekermanska Malmårdens mest välbesökta och uppskattade programpunkter. Och vi är oerhört glada att det blir ett besök även denna sommar. I år är dessutom temat ”The early years” så räkna med många odödliga klassiker från 54-60. . Ni som varit med tidigare på Kent Wennmans Elvishyllningar vet att han och hans formidabla musiker bjuder på en av landets mest passionerade Elvishyllningar. Här handlar det inte om lookalike eller soundalike utan om ren och skär kärlek till populärmusikhistoriens största legend.

Kent och bandet gör Elvis på sitt sätt och har under 20 års tid hållit hov i Uppsala med deras mycket populära föreställning ”Elvis i Parksnäckan”. Vi får höra sidor av Elvis musikaliska legacy som både överraskar och förvånar. Till Ekermanska Gården har han med sig sin extremt svängande och energiska Rockabilly Kvartett, förstärkt med både piano och Hammond orgel. Räkna med tryck!

Så varmt välkomna till en helkväll där vi firar världens största artist. Det blir kända och okända pärlor från Elvis tidiga karriär, levererade med en stor dos humor och självdistans. Det kommer att svänga onödigt mycket!

INFO: Insläpp kl 17.00. Konsert kl 19.30.

När

13 augsuti kl 19.30

Pris

200-225 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Allt som händer – Ekermanska Malmgården

Spana in Welmas olika guider

Annonser: