What the fox. Theathre Plays Genesis.

Scalateatern

Senast uppdaterad 2019-01-29

Beskrivning
Protagonisten Watcher of the Skies återvänder till jorden med uppdrag att rädda mänskligheten från en katastrofal undergång. Världen hotas av terrorism, krig och snabba klimatförändringar.

Vad är orsaken till systemkollapsen och finns det ännu hopp? The Watcher noterar en kamp mellan det goda och det onda men också mellan könen. För att slutföra sitt uppdrag bestämmer sig Watcher för att utsätta människorna för ett test: ”You better start doing it right”!

Med musik av megabandet Genesis, som har sålt över hundramiljoner skivor, bjuder Rock Theatre sin publik på en extravagant upplevelse med masker, smaskiga solon och en spektakulär ljusshow. Programmet med ett urval av de mest stilbildande verk inom den progressiva genren tar publiken med på en spirituell konsert. Showen har karaktären av ett teaterskådespel eller storytelling till musik.

Rock Theatre är ett ambitiöst band som framför musik av Genesis med största respekt. I bandet spelar Bo-Anders Sandström, Charles Plogman, Anton Plogman, Janne Hyöty och Jere Lahti. Den genuina känslan för originalets soundvärld och atmosfär har gjort Rock Theatre till en utmärkt tolkare av musikgenren som förändrade rockvärlden för all tid.

HITTA HIT

Tunnelbana:
T-centralen uppgång Vasagatan eller Hötorget uppgång Olof Palmes gata.

Buss:
Linje 50 och 69 har hållplatser på Norra Bantorget.
Kostnad

Pris: 255–360

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
  • KaféNej
Karta

WELMAS FAVORITER JUST NU!