WARBLY JETS

Nalen – Nalen Klubb

Senast uppdaterad 2019-04-03

Beskrivning
Den Los Angeles-baserade trion Warbly Jets skapar en slags rock som är lika delar arena-redo och infektiöst poppig som klassisk britrock à la 60-talet.

Debuten från Warbly Jets kom 2017 i form av ett självbetitlat album – och vilken imponerande debut det var. Bandet gick från helt okända till att bli en snackis som över en natt, och skivans första spår, singeln ”Alive”, lyckades bli utvald som soundtrack till Marvel’s spelversion av Spider-Man.

Det senaste året har Los Angeles-trion turnerat tillsammans med och öppnat för bland annat Liam Gallagher och The Dandy Warhols, samt kört en egen headline-turné i Asien och Storbritannien. De har också spelat in och släppt hyllade EP:n ”Propaganda”, som snabbt tog sig högt upp på många musikkritikers topplistor.Det må låta kaxigt, men egentligen är det bara en tidsfråga innan Warbly Jets slår igenom ordentligt … men kanske är det också kaxigheten i deras musik som gör att bandet till så intressanta. Oavsett: missa inte chansen att se dem live i Nalen Klubb den 27 maj.

HITTA HIT

Tunnelbana:
Hötorget: uppgång Olof Palmes gata.  Ta trappan upp till Malmskillnadsgatan. Fortsätt rakt fram längs David Bagares gata. Ta första höger ut på Regeringsgatan, Nalen ligger på vänster sida.

Östermalmstorgs T-bana: uppgång mot Birger Jarlsgatan, tag höger och följ Birger Jarlsgatan förbi Stureplan till Engelbrektsplan. Tag vänster upp på David Bagares gata, upp för trapporna till Regeringsgatan. Tag vänster runt hörnet och du är vid Nalen.
Kostnad

Pris: 225 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta

WELMAS FAVORITER JUST NU!