Vintersalong 2018

Dieselverkstaden – Nacka konsthall

Senast uppdaterad 2018-12-19

Beskrivning
Nacka konsthall har ända från starten haft en jurybedömd samlingsutställning som tradition. Från början var det vartannat år men nu är utställningen årligt återkommande. Den har sett olika ut genom årens lopp – ibland har vi arbetat efter ett tema och ett tag hette den Årets Nackakonstnär. Det gemensamma har dock hela tiden varit att bjuda in konstnärer med anknytning till Nacka.

I år har 90 konstnärer med sammanlagt 270 verk sökt till Vintersalongen i Nacka konsthall. 39 konstnärer har valts ut och totalt är det 73 verk i utställningen.
Nacka konsthall vill vara en plats där tankar, idéer och känslor kan mötas, där vi kan berika och inspirera varandra. En samlingssalong där etablerade och oetablerade konstnärer visas på lika villkor är en unik utställning och förhoppningsvis blir du som besökare både inspirerad och kanske till och med överraskad.

HITTA HIT

Buss:
Från Slussen/Glasbruksgatan mot Jarlaberg. Gå av vid Sickla allé. Gå 400 m till Marcusplatsen.  Man kan också ta buss 74 direkt till Sickla Allé från Mariatorget. 

Tvärbanan:
Det tar c:a 10 minuter att gå från Tvärbanans sluthållplats i Sickla till Dieselverkstaden.

Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser! Det byggs mycket i Nacka och hållplatser flyttas och stängs av periodvis.
Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

WELMAS FAVORITER JUST NU!