Konsert

Western AF

Välkommen till en kväll tillsammans med dina nya favoritartister. Western AF kommer hit och presenterar tre av sina favoritartister just nu.

Western AF är plattformen som lyfter fram ny country och lovande singer/songwriters via bland annat suveräna sessionsinspelningar. De har på kort tid blivit det viktiga navet för alla som vill upptäcka nytt och hålla sig helt up to date med vad som bubblar i den kreativa myllan bortom genrens giganter. Med osvikligt god smak har de lotsat sina följare till att upptäcka tidigare outforskade musikaliska skatter.

Nu kommer Western AF till Stockholm för att presentera tre nya, suveräna artister. Ta chansen att kolla in dessa tre ess innan de får sitt bredare genombrott.

KRISTINA MURRAY
Countrymusiker med honungslätt honky-tonk-stämma, som bor i Nashville. I sin musik hyllar hon klangen av en akustisk gitarr, stinget från en Telecaster, känslan hos en pedal samt den svett, smuts och hjärtesorg som utgör ryggraden i den traditionella countryn. Just nu jobbar Kristina Murray på sitt tredje album, som släpps senare i år.

TODD DAY WAIT
Från Missouri och med en avslappnad attityd och omtalat gott humör skapar han avskalade och hudnära låtar, som tränger rakt in redan vid första lyssningen. Todd Day Wait har ett knippe mycket lovande singlar på cv:t och har tidigare hörts både via Western AF och GemsOnVHS.

PAT REEDY
Pat Reedy skapar ärlig honky-tonk för den moderna nutiden. Han blandar twang och blue-collar-låtskrivande med arbetarklassens vardagliga, inneboende stolthet. Ofta toppar han sina låtar med en otippad bakgrundshistoria. Resultatet har fått finsmakande gatekeepers att jämföra honom med outlawlegendarer som Billy Joe Shavers och Waylon Jennings.

När

2 juni

Pris

250 kr + avgifter

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Kort promenad från Hornstulls tunnelbanestation

Annonser: