Konsert

Two Lanes

Den elektroniska duon TWO LANES till Sverige!  
Den hyllade elektroniska duon från Berlin kommer till Sverige för att bjuda på en helt unik liveupplevelse! Bröderna har fått en trogen publik världen över med sin originella ljudsignatur – en blandning av akustiska pianoinspelningar med analoga synthesizers och minimalistiska beat-element. Missa inte TWO LANES på Kollektivet Livet Bar & Scen den 9 maj!
Om TWO LANES

Bröderna Leo och Rafa från Berlin utgör den elektroniska duon TWO LANES. Bröderna växte upp i en musikalisk familj och valde att gå olika musikaliska vägar under uppväxten. Leo visade tidigt ett intresse för att spela piano och fördjupade sig i verk av JS Bach, Schumann och Debussy. Så småningom började han studera vid The Juilliard School i New York City och tog en masterexamen i historisk framförandepraxis. Rafael fascinerades av elektronisk musik – han tillbringade otaliga timmar med att experimentera med ljuddesign och elektronisk produktion. Vid något tillfälle insåg bröderna att deras talanger kompletterade varandra perfekt och TWO LANES skapades. Det dröjde inte länge innan deras musik blev populär – de drog snabbt till sig radiostöd från bland annat BBC1, Sirius XM, Triple J med 150 miljoner streams. Med sin suggestiva och expansiva ljudbild ser det ut som att TWO LANES blir en bestående del av den elektroniska musikscenen under många år framöver. 

När

9 maj kl 18.30

Pris

340 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Röda och gröna tunnelbanelinjen stannar vid Slussen. Flera bussar stannar vid Södermalmstorg. Google Maps visar ibland fel, men det går bra att promenera till Stadsgårdsterminalen från Slussen. Följ skyltarna mot Stadsgårdskajen och promenera längs med kajen och vattnet

Annonser: