Tillfällig utställning

Tuan Andrew Nguyen – It Was What Is Will Be

Pågår till 16 april

Marabouparken

I vår visar Marabouparken konstnären Tuần Andrew Nguyễns första separatutställning i Sverige hittills. I filmer och skulpturer väver Nguyễn samman människors berättelser med mytologi och fantasifulla framtidsvisioner, ofta med hemlandet Vietnam och närliggande områden i Sydostasien som bakgrund. Utställningens titel är en ordlek som anspelar på det som binder samman de olika verken i utställningen, berättelser om det som var, det som är och det som ska bli.  

Öppen vernissage – lördag 18 februari 12-16, fri entré!
Välkomna på vernissage för årets första utställning på Marabouparken konsthall: It Was What Is Will Be med den vietnamesiske konstnären och filmskaparen Tuần Andrew Nguyễn, hans första separatutställning i Sverige.

Kl. 13.00 hälsar konsthallschefen Helena Holmberg välkommen och Tuần Andrew Nguyễn presenterar sina filmer och sitt konstnärskap.

Läs mer om vernissagen och utställningen  här!

När

Ons-sön kl 12-16.

Pris

Vuxna 100 kr, student/pensionär 80 kr. Barn och ungdom under 18 år fri entré.

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbana: Från T-centralen, Blå linje mot Hjulsta, stig av i Sundbybergs Centrum, ta uppgång Sundbybergs station, Landsvägen. Gå till Marabouparken eller ta buss 512 mot Spånga station. Stig av vid station Marabouparken.

Pendeltåg: Från Stockholm C, ta tåg 35 mot Kungsängen/Bålsta,
stig av på Sundbybergs station. Gå till Marabouparken eller ta buss 512 mot Spånga station. Stig av vid station Marabouparken.

Tvärbanan: Från Alvik, ta tåg mot Solna centrum, stig av i Bällsta bro, gå Löfströms allé fram till Marabouparken.

Buss: 512 från Solna C mot Spånga station. Stig av vid
Marabouparken.

Bil: Parkeringsplats med infart från Järnvägsgatan. Begränsade parkeringsmöjligheter längs med Löfströms allé.