Konsert

Pop & rock

Tre stora små stunder med Moonica Mac

Moonica Mac på vårturné med Tre stora små stunder med Moonica Mac 
Efter succén med En liten stund med Moonica Mac som sattes upp på Södra Teatern i Stockholm och sedan togs ut på höstturné återvänder Sveriges älskade Macen till scenen för en storartad avslutning på formatet. Tre stora små stunder med Moonica Mac tar publiken med på en resa i Stockholm, Malmö och Göteborg under februari 2024.


Det finns bara en Moonica Mac och hon lämnar ingen oberörd. Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordisk når Moonica Macs toner in på djupet. Nu är hon aktuell med den nya singeln “Historier och liv”.  


I februari får publiken äntligen möta Moonica Mac igen. Formatet “En liten stund med Moonica Mac” ska få sitt avslut på ett storstilat sätt. Precis som under hösten blir det blir intima kvällar där det organiska och enkla får gå före det storslagna och magnifika, men den här gången på ännu större scener, ackompanjerat av sublima stråkar. I en blandning av gamla godingar och tidigare helt osläppt material låter hon tonerna och orden leva ut och vidare.  

När

3 februari 2024

Pris

495-1345 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Buss 67 går hela vägen till Skansen som är slutstation och där man hoppar av för att komma närmast Cirkus. Den går via Odenplan, Östra Station och Karlaplan. Spårvagn linje 7 går från T-centralen till Skansen.

Djurgårdsfärjan går från Slussen till Gröna Lund via Skeppsholmen. Från färjan får du en promenad på 5 min upp till Cirkus entré.

Spana in Welmas olika guider

Annonser: