Konsert

Together For a Better Day

6 december

Avicii Arena

Tim Bergling Foundation presenterar återigen ”Together For A Better Day”, en musikalisk manifestation för att bryta stigmat kring psykisk ohälsa och självmord bland unga, men även förmedla hopp och framtidstro. Det kommer  bli en oförglömlig kväll tillsammans med både svenska och internationella artister.
Den konsert som genomfördes 2021 blev en stor succé och den 6 december är det åter dags för en ny minnesvärd konsert. Nytt för i år är att Tim Bergling Foundation vill fylla Avicii Arena med ännu fler unga och därför erbjuder vi biljetter till specialpris för 195 kr för personer under 25 år.

Medverkar vid årets konsert gör en varierad uppställning av artister som täcker allt ifrån pop till hiphop, Avicii-tolkningar till symfoninummer. Artisterna är Yung Lean, Cherrie, Molly Sandén, Jireel, ADAAM, Thomas Stenström, Daniela Rathana, Cleo, Yaeger, Hurula, Teddy Swims, NOTD, brittiska stjärnskottet Griff samt amerikanske bluegrasstjärnan Dan Tyminski (sångare i superhiten ”Hey Brother”).

Kvällen leds av rapartisten och skådespelaren Jelassi och skådespelaren Ayan Ahmed och artisterna ackompanjeras av storband och en symfoniorkester.

I en tid när hälften av alla 15-åringar uppger att de mår psykiskt dåligt och när självmord är den vanligaste dödsorsaken bland unga behövs en nationell samling och framtidstro. Välkomna till denna musikaliska manifestation för ungas psykiska hälsa!

När

6 december 2023

Pris

215-435 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbanans gröna linje (nr 17, 18 och 19) tar dig till Avicii Arena på bara några minuter från T-Centralen. Allra närmast är att kliva av vid Globen eller Gullmarsplan.

Annonser: