Konsert

Tjeckiens största swingsångare

28 oktober

Maximteatern

JAN SMIGMATOR har blivit en mycket väl uppskattad sångare på hemlandets och internationella scener!  Han avslutade sina studier på Prags musikhögskolan 2008 i genre jazz och populärmusik. 2005 spelade Jan med orkester Vaclava Hybse och har sen dess gjort fler än 205 konserter i Tjeckiska republiken.

Jans popularitet växte snabbt. Det resulterade i egna konserter i de största konsertlokalerna ackompanjerad av legendariska orkestrar som: Big Band Gustav Brom, Felix Slovacek och många andra. Jan Smigmator har gett ut 4 solo albums och från 2011 har swingsångare Smigmator ett eget radioprogram under namnet: Klub Evergreen.

Jan är populär både i Tjeckien men även i många andra länder så som Österrike, Tyskland, Slovakien, Ungern, Polen, Frankrike, Schweiz, Italien och Lettland och har även gjort stor succéerna i USA! Idag räknas Jan Smigmator till en av de bästa swingsångaren i Europa!

EVA EMINGER började sin karriär som 15-årig i sin pappas dixielandband som ett underbarn.  Eva började sjunga i det berömda Semaforteatern med orkester Ferdinand Havlik. Hennes sångröst, frasering och energi på scenen gjorde henne enormt omtyckt i hela Tjeckien. Eva har uppträtt på jazzfestivaler i hela Europa, USA och Kanada och har besökt Sverige många gånger tidigare.

När

28 oktober kl 19

Pris

300 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Vill du åka kommunalt till teatern kan du exempelvis åka:

Bussar 1,4, 42, 44 och 72
T-bana station Karlaplan (Röd linje) mot Ropsten.