Föredrag

Till bords på Waldemarsudde

29 november

Prins Eugens Waldemarsudde

Med anledning av den nyutkomna boken Till bords på Waldemarsudde bjuder vi in till ett program om mathistoria på Waldemarsudde. Vad bjöd prins Eugen sina gäster på? Hur förvaltar Waldemarsuddes nuvarande kökschef det kulinariska arvet idag? Vilka visioner finns för framtiden? I programmet ingår även provsmakning av rätter från då och nu.

Medverkande: museichef Karin Sidén, arkivarie Anna meister, kökschef Sebastian Fagerback och kock Jonas Höök

Information om öppethållande:
Endast den del av museet där föredraget hålls är öppet fram till dess att evenemanget börjar kl. 18.00

När

29 november, kl. 18.00

Pris

295 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Spårvagn Linje 7 mot Djurgården/Waldemarsudde

Allt som händer – Prins Eugens Waldemarsudde