Humorshow

Jul

Thomas Järvheden – Sveriges roligaste julkonsert

När Järvheden får bestämma blir det såhär:

  • Först riktig julstämning (traditionella, snygga jullåtar).
  • Sedan skrattig julstämning (egna roliga julsånger och omarbetade julklassiker).
  • Avslutningsvis BARA roligt! (det räcker fan med julstämning, nu ÖKAR VI!)

Sjuka låtar med inhopp från legendariska F*tt-kören (ökänd från Sveriges roligaste konsert på Scalateatern i Stockholm).

På scenen: Thomas Järvheden, en (eller två) kompmusiker samt F*tt-kören.

»Publiken är med från första till sista ton. Efter ett extranummer och ett extra-extranummer blir det stående ovationer. Välförtjänt. Det här var riktigt kul!«
Borås tidning

»Extremt rimbegåvad, superblick på oss människor och våra vardagsbeteenden (inklusive själfull självironi), musikaliteten, rösten, scennärvaron med tillhörande improvisationsförmåga, yada yada… Men, inte minst: Järvheden har fokus på Uppdraget. Vad är då en komikers uppdrag? ATT VARA ROLIG, FÖR BÖVELEN!!!!!«
Tidningen FOKUS

Thomas Järvheden är en av Sveriges mest rutinerade och mångsidiga underhållare. Prisad flera gånger som landets roligaste ståuppkomiker men också professionell sångare med huvudroller i musikaler och över 30 miljoner streams på sina omtyckta humorlåtar.

När

16 december kl 19

Pris

Från 435 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Djurgårdsfärjan linje 82, spårvagnslinje 7 och busslinje 69 stannar nära Cirkus. Åker ni spårvagn eller buss går ni av vid Skansen och om ni åker båt går ni av vid Allmänna Gränd.

Annonser: