Konsert

The Rolling Stones – Sixty

The Rolling Stones är tillbaka där de hör hemma, ute på vägarna i Europa, på scen framför fulla arenor med en ny show och en helt ny ”SIXTY” produktion. Det råder inga tvivel om att Stones slår på stort för att fira sitt 60-årsjubileum. På ”SIXTY” kommer de fortsatt ha sällskap av Steve Jordan på trummor och bandet kommer att bjuda fansen på en unik setlist, fullspäckad med klassiker som ”Gimme Shelter”, ”Paint It Black”, ”Jumpin’ Jack Flash”, ”Tumbling Dice”, ”(I Can’t Get No) Satisfaction”, ”Start Me Up” och många fler.

Däremot är det är inte en Rolling Stones-konsert utan överraskningar, därför kommer ett urval av oväntade låtar från deras exceptionella arkiv att dyka upp på låtlistan under konsertkvällarna. I äkta Stones-anda kommer det bli en spektakulär ny ”SIXTY”-produktion som innefattar en stor scen, banbrytande ljussättning och toppmodern videodesign. Allt detta och mycket mer kommer att utforma den här efterlängtade Europaturnén.

När

31 juli kl. 19.30

Pris

965 – 4225 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Ta tunnelbanans blå linje (nr 11) och kliv av vid Näckrosen eller Solna centrum. Åk med pendeltåg och kliv av vid Solna station.