Konsert

The Rockin Pots – Vi är vårt land

Välkommen till en magisk kväll med integrationskören The Rockin Pots, Tomas Ledin, Albin Lee Meldau, Amena Alsameai och många fler!

The Rockin Pots är kören som föddes ur idén att sång och musik förenar människor. Varje vecka träffas hundratals nyanlända, nysvenskar och svenskar för att sjunga tillsammans. Genom sången skapas gemenskap, glädje, språk och en väg in i svenska samhället.

Kören startades 2015 av ett ungt par som ville bidra med meningsfull aktivitet på en flyktingförläggning i Östersund. Att kören skulle komma att betyda så mycket för deltagarna eller vilken otrolig resa den skulle ta dem på, kunde de inte i sin vildaste fantasi föreställa sig.

Idag finns kören på ytterligare tre orter i Sverige: Norrköping, Sundsvall och Göteborg.

Nu samlar vi för första gången 175 sångare ur de fyra körerna på samma scen för en magisk kväll på Oscarsteatern. Under kvällen får vi ta del av en musikalisk berättelse som börjar på flyktingförläggningen Grytan i Jämtland, från de första körrepetitionerna till körens bejublade framträdande i programmet Talang på TV4 och vidare till kvällens konsert Vi är vårt land.

Kvällen till ära har Oscarsteatern bjudit in deras vänner Tomas Ledin, Albin Lee Meldau, Maria Bild & Björn Törnblom (Lets Dance) Amena Alsameai och många fler som kommer att förgylla showen med sång och dans tillsammans med oss. Vi är vårt land är en föreställning som garanterat inte lämnar någon oberörd, förbered er på en kväll med mycket hjärta, glädje och tårar!

När

4 juni kl. 18.30

Pris

450 kr + serviceavgift

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Närmaste tunnelbanestation är T-centralen eller Hötorget. Pendeltågsstation Stockholm City.

Buss 69, 53 stannar på station Centralen och Buss 1 på station Cityterminalen.