Film

Opera

The Met på bio: Romeo och Julia

23 mar–2 apr 2024

Kulturhuset Stadsteatern

Gounods opera Romeo och Julia i nyuppsättning av Bartlett Sher livesänds till Klarabiografen den 23 mars och visas sedan i repris, missa inte stjärnorna Nadine Sierra och Benjamin Bernheim i titelrollerna!

Två sångare på toppen av sin karriär – sopranen Nadine Sierra och tenoren Benjamin Bernheim – möts som det älskande paret i Charles Gounods opera baserad på Shakespeares pjäs. Yannick Nézet-Séguin intar podiet för att dirigera en av historiens mest romantiska partitur i en scenografi som andas sent italienskt 1700-tal.

I Tony Award-belönade regissören Bartlett Shers produktion medverkar också barytonen Will Liverman och tenoren Frederick Ballentine som ärkerivalerna Mercutio och Tybalt. Mezzosopranen Samantha Hankey gör den busiga springpojken Stefano och basbarytonen Alfred Walker är broder Laurence.

I intilliggande Teaterbaren finns fullständiga rättigheter, allt som handlas där är tillåtet att ha med sig in i salongen under evenemanget. Det kommer även finnas pausservering från Teaterbaren.

När

23 mars: Live!
26, 27 mars och 2 april: Repris.

Pris

Live: 325 kr
Repris: 245-295 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.

Allt som händer – Kulturhuset Stadsteatern

Spana in Welmas olika guider

Annonser: