Humorshow

The Good Girl Tour – Nikki Glaser

Hennes helt nya dagliga show, ”The Nikki Glaser Podcast,” lanserades i mars 2021 genom iHeartMedia. Det är en daglig podcast som är späckad med Glasers sinne för humor och ärlighet för att hålla lyssnarna som klistrade vid lurarna.

Tidigare var Nikki även värd för Comedy Centrals första dagliga live morgonshow, YOU UP WITH NIKKI GLASER för SiriusXM, som pågick från februari 2018 till oktober 2020. Nikkis senaste komedispecial på Netflix, BANGIN’, släpptes oktober 2019. BANGIN’ var månadens mest sedda Netflix-special och VULTURE inkluderade den på deras ”10 Best Comedy Specials år 2019″.

Nikki är även en vanlig gäst talkshower där hon skämtar om sina mest förödmjukande stunder som kvinna i den moderna världen. Nikkis tidigare och nuvarande kamp med anorexi, depression och ångest är något hon kan prata om i sin stand-up och djupintervjuer som THE HOWARD STERN SHOW, WTF MED MARC MARON och JOE ROGAN. Hon är som en öppen bok när hon står vid en mikrofon. Hon är också motiverad att vara den stärkande rösten för kvinnor som hon själv längtade efter som ung, förvirrad tonåring.

När

24 maj kl 19.30

Pris

355 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

T-banestation Kungsträdgården (blå linje) eller Östermalmstorg (röd linje).