Konsert

Jul

The Alexis Ffrench "Christmas Piano" Tour

Få har gjort lika mycket som den brittiske pianomästaren Alexis Ffrench för att överbrygga gränserna mellan klassisk musik och pop. Denne musikaliske mångsysslare rör sig fjäderlätt mellan väsensskilda genrer och får den klassiska musiken att låta som pop och pop att låta som klassisk musik.

Hans lyhördhet för både det nutida och traditionella har gjort honom till en efterfrågad kompositör inom både popmusiken som filmbranschen, och till och med modevärlden. Hans förfinade klassiska spelteknik tillsammans med en framträdande känsla för soul och popmusikens flow har gjort honom till något av ett unikum inom musikvärlden.

Alexis Ffrench räds inte heller att ta sig an de tunga och svåra livsfrågorna i sin musik. Han spelar fram livet i dess helhet – i allt från sublim melankolin till det mänskliga livshopp som aldrig tycks slockna.

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset.

När

9 december kl 19

Pris

Se biljettlänk för pris

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Djurgårdsfärjan linje 82, spårvagnslinje 7 och busslinje 69 stannar nära Cirkus. Åker ni spårvagn eller buss går ni av vid Skansen och om ni åker båt går ni av vid Allmänna Gränd.

Spana in Welmas olika guider

Annonser: