Konsert

Tenacious D – The Spicy Meatball Tour

Det legendariska rockbandet Tenacious D tar med sin kritikerrosade turné ”The Spicy Meatball Tour” till Sverige för en efterlängtad konsert på Hovet den 29 april!

Jack Black och Kyle Gass, duon som utgör det legendariska rockbandet Tenacious D, har fängslat fans över hela världen med sin unika musik och oföränderliga humor. 

Under 2023 har Tenacious D varit ute på vägarna med ”The Spicy Meatball Tour” med stopp i 24 städer och där konserten på O2 i London sålde ut samma vecka som turnén släpptes. Duon släppte dessutom sin helt nya låt på fem år, ”Video Games”, som snabbt blev en av bandets största hits med över 18 miljoner streams på en månad. Överraskningarna fortsatte när de släppte en inspelad version av sin virala och populära tolkning av Chris Isaaks ”Wicked Game”. 

Tenacious D fortsätter att sälja ut konserter över hela världen. De förblir en musikalisk kraft att räkna med och skapar ständigt nya kapitel i musikhistorien. I Sverige är duon storfavoriter och högt tryck på biljetterna förväntas! 

När

29 april kl. 19.30

Pris

650-850 SEK

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbanan eller tvärbanan till station Globen

Annonser: