Festival

Stockholm Pride: Pride Park

I Pride Park har vi fantastiska artister, utställare, restauranger och barer för musik och fest varje kväll. Populära aktiviteter och nya favoriter återkommer runt om i parken. Här hittar du bland annat Stora Scenen, Regnbågen och Pride Kinky. Pride Park är på många sätt festivalens hjärta, där festivalbesökare, utställare, artister och volontärer samlas för att tillsammans skapa Stockholms största festival. I festivalområdet kan du äta och dricka gott, träffa nya och gamla vänner eller se olika uppträdanden på scenerna!

Utställare och Foodtrucks
Under Stockholm Pride får Pride Park över 30 000 besökare varav cirka 9 000 finns på plats samtidigt. Gör som många andra gjort genom åren – visa solidaritet och engagemang genom att vara utställare eller Foodtruck i Pride Park. Att vara med i Pride Park innebär att organisationer och företag kan vara en del av Nordens största hbtq-festival och ta ställning för hbtq-personers lika rätt och rättigheter, samtidigt de 10 000-tals besökarna får möjlighet att interagera med företagen. Som deltagare ställer ni er givetvis bakom och agerar utefter Stockholm Prides Värdegrund.

Stora scenen & Regnbågscenen
Stora scenen ligger mitt i Pride Park och här ser du invigningen, schlagerkvällen och avslutningscermonien. Andra populära och återkommande inslag är opera sing-a-long, drag- och burleskshower och såklart den stora schlagerkvällen full av överaskningar!

Regnbågen är en mer intim scen med bänkar och möjlighet för bättre publikkontakt. Regnbågen har fått sitt namn för att programmet är väldigt brett, och rymmer allt under regnbågens färger. På regnbågen har vi genom åren haft: musik, poesi, spoken word, musikquiz, stand up, teater, föreläsningar, panelsamtal och debatter. 

Viktig information inför 2024
Det är inte tillåtet att ta med väskor in på den offentliga tillställningen. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen. Undantag får också göras för personer med barn som har behov av skötväska. Väskor som är tillåtna kommer noggrant kontrolleras innan besökaren ges tillträde till tillställningen

När

29 juli – 3 augusti 2024

Pris

650-900 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbana: Stadion

Annonser: