Visning

Specialvisning: Jack Werner & Ludvig Josephson

14 oktober

Bonniers Konsthall

UTSÅLT! Väntelista.

Följ med på en visning i berättandets anda med författaren och journalisten Jack Werner och radioproducenten Ludvig Josephson. Tillsammans driver de Creepypodden på Sveriges Radio där lyssnare får ta del av internetbaserade skräckhistorier samt vandringssägner om mystiska skogsväsen.

Jack Werner arbetar som journalist, föreläsare och författare. 2014 vann han tillsammans med två kollegor Stora Journalistpriset i kategorin Årets Förnyare för den källkritiska avdelningen Viralgranskaren i tidningen Metro. Han har även gett ut böckerna Creepypasta: spökhistorier från internet (2014), Ja skiter i att det är fejk det är förjävligt ändå: om myter på nätet, fejkade berättelser och vikten av källkritik (2018) och Ormen Friske(2022). 2015 startade han Creepypodden som nu har över 200 avsnitt.  

Ludvig Josephson är verksam som teaterregissör, dramatiker, radioproducent och dramaturg. Sedan 1994 har han producerat och regisserat för Radioteatern på Sveriges radio. Josephson både producerar och gör musik till Creepypodden.  

När

Kl. 14-15

Pris

Ordinarie 130 Kr
Student/Pensionär 100 Kr
Medlem Gratis

Entré till utställningen ingår i priset. Begränsat antal platser.

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

T-banestation S:t Eriksplan, därefter ca 600 m promenad.

Annonser: