Konsert

Sommarkväll med Marie Bergman

”Urmodern till singer songwriters i Skandinavien” skriver Dagens Nyheter. Och visst är hon sedan många år inte bara en av Skandinaviens mest personliga och tydliga röster med en kraft och närhet som berör, hon är också en av Sveriges mest folkkära sångerskor, känd över generationsgränser. Hon är ledande vägvisare inom ljudmedicin på hög vetenskaplig nivå, med många utbildningar bakom sig.  Hon är en artist som aldrig stannat i växten utan ständigt och fortfarande fångar upp nya impulser. Hon är tidlös i sitt väsen. Hon säger själv att hon både underhåller och Håller under. Och , ”Det ena inspirerar det andra”.

OM STORA HENRIKSVIK

Stora Henriksvik är det perfekta utflyktsmålet för musik- & matupplevelser beläget vid sandstranden på Långholmen med utsikt över Mälaren! Här serveras mat med ekologiska råvaror och vid skördetid används grönsaker, bär och frukt från Henriksviks 1700-talsträdgård. Fullständiga rättigheter.

När

5 juli kl 19.30

Pris

295-325 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Stora Henriksvik ligger vid sandstranden på Långholmen, nära ingången till vandrarhemmet. Närmaste tunnelbana är Hornstull.

Spana in Welmas olika guider

Annonser: