Konsert

Temadag & högtid

Sissels jul

Med sin kristallklara stämma har hon trollbundit publik i hela världen. Utöver att hon har rekordet för det bäst säljande albumet i norsk historia med ”Glade Jul” från 1987 har hon också blivit ett namn internationellt i samband med jul.

Hon har gjort oförglömliga storkonserter som ”Christmas in Vienna” och ”Christmas in Moscow” med Plácido Domingo och José Carreras. Hon blev nominerad till en Grammy för julskivan ”Spirit of the Season” från 2016 tillsammans med The tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square. Under 2022 samarbetade hon igen med den prisbelönta kören från Utah då de gav ut  julskivan ”Winter Morning”. Hon kan nu också avslöja att det kommer mer nyinspelad julmusik 2023.

Sissel har i flera decennier turnerat i Skandinavien med sina julkonserter, något hon själv betraktar som en av jultidens höjdpunkter. Nu ser hon verkligen fram emot att göra det igen.

-”Konserten ska spegla tiden och musiken vi lyssnar på och behöver fram till julen kommer. Den är glad, vacker, rolig, känslosam och ska beröra.. När du som publik lämnar salen önskar jag att du ska känna att vi upplevde något tillsammans, och att det var unikt och särskilt för dig” säger hon själv.

När

27 november kl 19:00

Pris

695 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Göta Lejon ligger på Götgatan 55, ett stenkast från Medborgarplatsen mitt på Södermalm. Från T-centralen kan ni ta tunnelbanans gröna linje, och kliva av vid Medborgarplatsen.