Konsert

Simply Red, Belinda Carlisle & Natalie Imbruglia

Simply Red grundades i Manchester och gjorde sin debut 1985 med albumet Picture Book och har sedan dess nått stora framgångar med singlar som Holding Back The Years och If You Don’t Know Me By Now, vilka båda har nått nummer ett på den amerikanska Billboard Hot 100. I september 1991 släpptes albumet Stars som gjorde succé världen över och blev det bästsäljande albumet i Storbritannien både 1991 och 1992.

Detta blir Simply Reds första konsert i Sverige på 13 år.

Belinda Carlisle har en bakgrund i bandet The Go-Go’s som bland annat hade framgång med albumet Beauty And The Beat som hamnade på förstaplatsen på Billboard. Under andra hälften av 1980-talet fick hon enorma hits över hela världen med bland annat Heaven Is A Place On Earth – som nådde förstaplatsen på Billboard Hot 100 – och Circle In The Sand och Leave A Light On. Belinda Carlisle har fortsatt släppa plattor och 2017 kom den senaste som fick namnet Wilder Shores

Natalie Imbruglia är sångerska och skådespelerska med en kristallklar röst och en empatisk personlighet. Denna multitalang blev en internationell stjärna med sin monsterhit ’Torn’, som är en cover av Ednaswaps låt med samma titel. Imbruglias version av ’Torn’ banade vägen och satte tonen för alternativrock i flera år framöver.

När

17 augusti kl. 19-23

Pris

695 – 1295 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Spårvagn linje 7, buss nr 67 eller Djurgårdsfärjan är bra sätt att ta sig hit.